Svetsare

Ödeshögs Mekaniska AB söker en svetsare med god erfarenhet av att kunna svetsa med eller utan fixtur, Mag (135, 136 o 138) är ett krav.
Mig, MMA och TIG är meriterande.

Giltiga svetsarprovningar är inget krav, detta får du avlägga på plats. Våran tillverkning består av gasskurna och svetsade detaljer som sedan maskinbearbetas för direktleverans till kund.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av korta och medelstora serier, vilket ställer höga krav på goda kunskaper i ritningsläsning. Även längre serier förekommer. Detaljerna kontrolleras noggrant under tillverkningen, då vi har mycket högt ställda krav på vår kvalitet. Du kommer att arbeta med många olika material så som stål, gjutgods. Arbetet bedrivs dagtid och i skiftgång.

Din profil

Du har någon form av verkstadsteknisk utbildning och gärna flera års erfarenhet av att ha jobbat med manuell svetsning. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Du förväntas kunna häfta ihop och färdigsvetsa med noggranna toleranser. Som person är du ansvarstagande och noggrann i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med dina kolleger men kan utföra ditt arbete självständigt. Du är en pålitlig, arbetsam och öppen arbetskamrat som bidrar till god arbetsmoral. Ditt arbete betyder mycket för dig och du har en yrkesstolthet som bidrar till att du gör allt för att dina utförda arbeten håller ställda kvalitetskrav samt blir utförda på ett så effektivt sätt som möjligt. Svenska språket kan du i tal och skrift. Truck- och traverskort är meriterande. Vad kan ni erbjuda mig?

* Anställning enligt kollektivavtal

* Att få arbeta i ett mindre, familjärt företag med snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka

* Friskvårdsbidrag

Vid frågor kontakta produktionschef Thomas Karlsson, på thomas@omek.org eller 0144-156 55.

CNC-operatörer

Vill du bli en del av ett kreativt team, och med stort kundfokus?
Hör av dig till oss!

Ödeshögs Mekaniska AB är ett familjeföretag, som finns i egna lokaler i Ödeshög. Det senaste året har vi investerat i en Okuma 600 med 10-palletpool, en Salvagningi kantpress med helstyrd bom och dyna, och i en koordinat mätmaskin. Samtidigt som vi investerar i maskiner och teknik så vill vi bygga vårt team av medarbetare.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av korta och medelstora serier, vilket ställer höga krav på goda kunskaper i att ställa maskinerna. Även längre serier förekommer. Detaljerna kontrolleras noggrant under tillverkningen, då vi har mycket högt ställda krav på vår kvalitet. Du kommer att arbeta med många olika material så som i stål, gjutgods och aluminium. Arbetet bedrivs dagtid och i skiftgång.

Din profil

Du har någon form av verkstadsteknisk utbildning och gärna flera års erfarenhet av att ha jobbat med styrda maskiner. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

Du förväntas kunna ställa maskiner med hjälp av rigginstruktion. Vana i något eller några styrsystem FAnuc och Okuma.

Som person är du ansvarstagande och noggrann i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med dina kolleger men kan utföra ditt arbete självständigt. Du är en pålitlig, arbetsam och öppen arbetskamrat som bidrar till god arbetsmoral. Ditt arbete betyder mycket för dig och du har en yrkesstolthet som bidrar till att du gör allt för att dina utförda arbeten håller ställda kvalitetskrav samt blir utförda på ett så effektivt sätt som möjligt. Svenska språket kan du i tal och skrift.

Truck- och traverskort är meriterande.

Vad kan ni erbjuda mig?

*Anställning enligt kollektivavtal
*Att få arbeta i ett mindre, familjärt företag med snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka
*Friskvårdsbidrag

Vid frågor kontakta produktionschef Thomas Karlsson, på thomas@omek.org eller 0144-156 55.