Mekanisk verkstad

Söker du en mekanisk verkstad med inriktning på verkstadsindustrin i Sverige?

I så fall är Ödeshögs Mekaniska AB rätt val för dig! Vi som arbetar här i verkstaden har gedigen erfarenhet av legotillverkning samt prototyptillverkning och ser det som en förmån att få erbjuda vår service till just dig.

Certifierad mekanisk verkstad

Ödeshögs Mekaniska AB arbetar med både enstycksproduktion samt framställning av långa serier och tar även fram prototyper för tester av funktion och produktion.

Vi är ett mångsidigt företag inom legotillverkning och prototyptillverkning som ständigt strävar efter att bli så bra som möjligt på att uppfylla våra kunders behov och önskemål.

Vår verksamhet är till exempel certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Mekanisk verkstad, legotillverkning
Mekanisk verkstad som arbetar med legotillverkning och prototyptillverkning åt verkstadsindustrin. Vi finns i Ödeshög, en tätort i Östergötland.

Helhetslösningar inom legotillverkning och prototyptillverkning

Vi har mekanisk verkstad i egna lokaler där vi arbetar med plåtbearbetning och skärande bearbetning samt har en modernt utrustad svetsavdelning. Tack vare detta kan vi erbjuda helhetslösningar inom legotillverkning och prototyptillverkning av högsta kvalitet, baserade på genuint tekniskt kunnande till våra kunder.

Mekanisk verkstad – vad är det?

En mekanisk verkstad erbjuder ofta tjänster till olika sorters industriella verksamheter. Dessa aktörer anlitar verkstaden när de till exempel har mekaniska problem eller om de har behov av maskinbearbetning. Mekaniska verkstäder kan även utföra exempelvis reparationer, svetsning, fräsning och mätning.

Ödeshögs Mekaniska AB arbetar med legotillverkning som är en vanligt förekommande tjänst i en mekanisk verkstad. Vi utför vårt arbete med avancerade och moderna maskiner som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav.

Bearbetning – konventionell och maskinell

En stor del av vår verksamhet består av konventionell och maskinell bearbetning. Vi har mångårig erfarenhet av våra olika arbetsområden och kan till exempel erbjuda: kapning, riktning och blästring, kantpress, mätning, Mastercam och ytbehandling.

Ödeshögs Mekaniska AB har ett varierat utbud av tjänster inom bearbetning. När det gäller vår maskinella bearbetning så har vi en modern maskinpark med fräsmaskiner och fleroperationsmaskiner. Vi använder oss av konventionell bearbetning när vi utför enstycksproduktion.

Vårt företag har utökat sin kapacitet med ett arborrverk som gör oss ännu mer flexibla. Tack vare denna satsning kan vi utföra arbete med detaljer som är stora och tunga.

Kontakt

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information! Vi berättar gärna om vad vi har att erbjuda och om vad som görs i en mekanisk verkstad när det gäller legotillverkning och prototyptillverkning. Ödeshögs Mekaniska AB ser framemot att få hjälpa just dig.