CNC-operatörer

CNC-operatörer

Vill du bli en del av ett kreativt team, och med stort kundfokus? Hör av dig till oss!

Ödeshög Mekaniska AB är ett privatägt företag, som finns i egna lokaler i Ödeshög.

Det senaste åren har vi investerat i en horisontell Okuma MA600 med 10-pallettpool, 2st vertikala Okumor (flerop) samt en koordinatmätmaskin. Samtidigt som vi investerar i maskiner och i ny teknik så vill vi bygga vårt team av medarbetare ännu starkare.

Ödeshög Mekaniska AB söker ett flertal CNC-operatörer med erfarenhet av att kunna ställa maskiner samt säkerställa kvalitet mättekniskt. Programmeringskunskaper i Okuma/Fanuc är meriterande.

Våran tillverkning består av allt från avancerade bearbetning av gjutgods till enklare gasskurna detaljer som skickas direkt till kund eller vidare i våran övriga produktion.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av korta till medelstora serier, vilket ställer höga krav och goda kunskaper i att kunna ställa maskiner samt mättekniskt kunna säkerställa kvalitet på egen hand eller gemensamt med mättekniker.

Du kommer att arbeta i material så som stål och gjutgods i huvudsak.

Arbetet bedrivs dagtid och i skiftgång alt natt.

Din profil

Du har någon form av verkstadsteknisk utbildning och gärna flera års erfarenhet av att ha jobbat med styrda maskiner. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

Du förväntas kunna ställa maskiner med hjälp av rigginstruktion. Vana i något eller några av styrsystemen Fanuc och Okuma.

Som person är du ansvarstagande och noggrann i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med dina kolleger men kan utföra ditt arbete självständigt. Du är en pålitlig, arbetsam och öppen arbetskamrat som bidrar till god arbetsmoral. Ditt arbete betyder mycket för dig och du har en yrkesstolthet som bidrar till att du gör allt för att dina utförda arbeten håller ställda kvalitetskrav samt blir utförda på ett så effektivt sätt som möjligt. Svenska språket kan du i tal och skrift.

Truck- och traverskort är meriterande.

Vad kan ni erbjuda mig?

  • Anställning enligt kollektivavtal
  • Att få arbeta i ett mindre, privatägt företag med snabba beslutsvägar stora möjligheter att påverka

Vid frågor kontakta johnny@omek.org eller 0144-156 81/070-1487384.

Jobbansökningar skickas till jobb@omek.org