Svetsare

Svetsare

Vill du bli en del av ett kreativt team, och med stort kundfokus? Hör av dig till oss!

Ödeshög Mekaniska AB är ett privatägt företag, som finns i egna lokaler i Ödeshög. Det senaste åren har vi investerat i vår maskinpark. Samtidigt som vi investerar i maskiner och teknik så vill vi bygga vårt team av medarbetare.

Ödeshög Mekaniska AB söker ett flertal svetsare. Våran tillverkning består av gasskurna detaljer som sedan maskinbearbetas för direktleverans till kund, eller för att gå vidare till vår svetsavdelning.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av korta och medelstora serier, vilket ställer höga krav på goda kunskaper i Mag 135 och 138. Även längre serier förekommer. Detaljerna kontrolleras noggrant under tillverkningen, då vi har mycket högt ställda krav på vår kvalitet. Du kommer att arbeta med material så som stål. Arbetet bedrivs dagtid men skiftgång kan förekomma.

Din profil

Du har någon form av verkstadsteknisk utbildning och gärna flera års erfarenhet av att ha jobbat med svetsning. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.

Meriterande är Tig svetsning

Du förväntas kunna utföra svetsning enligt Mag 135 och 138

Som person är du ansvarstagande och noggrann i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta med dina kolleger men kan utföra ditt arbete självständigt. Du är en pålitlig, arbetsam och öppen arbetskamrat som bidrar till god arbetsmoral. Ditt arbete betyder mycket för dig och du har en yrkesstolthet som bidrar till att du gör allt för att dina utförda arbeten håller ställda kvalitetskrav samt blir utförda på ett så effektivt sätt som möjligt. Svenska språket kan du i tal och skrift.

Truck- och traverskort är meriterande.

Vad kan ni erbjuda mig?

  • Anställning enligt kollektivavtal
  • Att få arbeta i ett mindre, privatägt företag med snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka

Vid frågor kontakta Andreas 0144-156 53.

Jobbansökningar skickas till jobb@omek.org