Ytbehandling

Söker du en mekanisk verkstad med inriktning på verkstadsindustrin i Sverige?

Ytbehandling är ett samlingsnamn för olika sätt att till exempel göra material, produkter eller utrustning mer estetiskt tilltalande eller för att minska risken för slitage. Att behandla ytor är en viktig del av tillverkningen inom verkstadsindustrin.

Ödeshögs Mekaniska AB har gedigen erfarenhet av att olika sorters ytbehandlingar och har tillgång till professionella komponenter samt material av högsta kvalitet. Vi anpassar oss alltid efter kundens önskemål och kan till exempel erbjuda ytbehandling i form av förzinkning, galvanisering och lackering.

Professionell ytbehandling

Styrkan i vårt företag är utan tvekan våra skickliga mekaniker som utför alla uppdrag med samma engagemang och precision. Vi har som policy att alltid leverera hög kvalitet både när det gäller produkter och tjänster.

Om du känner dig osäker på vilken ytbehandling som är rätt för just din verksamhet så hjälper vi dig gärna.

Vi sätter våra kunder i centrum och är mycket måna om att vara lyhörda för deras behov. Tack vare vår erfarenhet och våra gedigna kunskaper inom ytbehandling vågar att lova att du kan känna dig trygg när du vänder dig till oss.

AXA-VHC-3-XTS1
Ödeshögs Mekaniska AB har gedigen erfarenhet och arbetar med olika sorters ytbehandlingar som galvanisering, förzinkning och blästring. Vi har tillgång till professionella komponenter samt material av högsta kvalitet. Ödeshögs Mekaniska AB finns i Östergötland.

Förzinkning och galvanisering

Ödeshögs Mekaniska AB har stor kompetens inom ytbehandling och arbetar bland annat med förzinkning och galvanisering.

Förzinkning

Förzinkning används vid ytbehandling av material och innebär att man belägger det med ett lager av zink. De vanligaste metoderna inom förzinkning är galvanisering, varmförzinkning och sprutförzinkning. Zink är en av de vanligaste beläggningarna för skydd mot korrosion på stål.

Galvanisering

Galvanisering är en sorts förzinkningsmetod inom ytbehandling där man belägger stål eller järn med ett tunt lager av zink. Detta görs genom elektrolys för att minska riskerna för korrosion. Ett annat namn för galvanisering är blankförzinkning.

Hör av dig till oss

Ödeshögs Mekaniska AB finns i Östergötland och vänder sig till verkstadsindustrin på den svenska marknaden. Vi svarar gärna på dina frågor kring ytbehandling och vad vi har att erbjuda inom förzinkning och galvanisering.